Gefre:OOjs UI icon info-progressive.svg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Fu Wikipedia

Moro srapu(SVG file, marki 20 × 20 pixel, bigi: 423 bytes)

Dit bestand is afkomstig van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De bestandsbeschrijvingspagina wordt hieronder weergegeven.

Infrumasi-box

Infrumasi
English: An icon from the OOjs UI MediaWiki lib.
Bron lib/oojs-ui/themes/mediawiki/images/icons/
Auteur https://phabricator.wikimedia.org/diffusion/GOJU/browse/master/AUTHORS.txt
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
https://phabricator.wikimedia.org/diffusion/GOJU/browse/master/LICENSE-MIT
Andere versies

Bold/big :

SVG ontwikkeling
InfoField
 
De broncode van dit SVG-bestand is deugdelijk.
 
Deze vectorafbeelding is gemaakt met een teksteditor.

Licentie

Dit bestand is gelicentieerd onder de Expat Licentie, soms ook bekend als de MIT Licentie:

Copyright © 2011–2017 OOjs UI Team and other contributors

Hierbij wordt toestemming verleend, kosteloos, aan iedereen, die een exemplaar van deze software en bijbehorende documentatiebestanden (de "Software") verkrijgt, de Software te verspreiden zonder beperking, inclusief zonder de beperking het recht te hebben om te gebruiken, kopiëren, wijzigen, samen te voegen, publiceren, distribueren, in sublicentie te geven, en / of van kopieën van de Software te verkopen, en aan personen toe te staan aan wie de Software is ingericht om dit te doen, onderworpen aan de volgende voorwaarden:

De bovenstaande auteursrechtenvermelding en deze toestemming moet opgenomen worden in alle kopieën of substantiële delen van de Software.

De Software wordt geleverd "zoals deze is", zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en onschendbaarheid. In geen geval zullen de auteurs of auteursrechtenhouders aansprakelijk worden gesteld voor enige claim, schade of andere aansprakelijkheid, hetzij in een contractuele handeling, onrechtmatige daad of anderszins, voortvloeiend uit, uit of in verband met de Software of het gebruik of andere transacties in de software.


Aan de uploader: De MIT License heeft verschillende versies, je wilt mogelijk een meer preciezere licentie specificeren. Klik {{MIT}} om de details te zien.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

licentie Nederlands

MIT-licentie Nederlands

File historia

Naki na tapu a dei/ten fu a file fu si fa a ben de na a ten dati.

Dei/tenMiniatuurDen markiKebroikimanBoskopu
disi9 sik 2018 14:33Miniatuurafbeelding voor de versie van 9 sik 2018 14:3320 × 20 (423 bytes)PerfektesChaosOOjs update: Unify and refine WikimediaUI icons, 2018-03-20 phab:rGOJU/src/themes/wikimediaui/images/icons
15 wan 2017 17:50Miniatuurafbeelding voor de versie van 15 wan 2017 17:5024 × 24 (344 bytes)PerhelionVicuñaUploader 1.23

Nowan papira e miti kon na a file disi.

Globaal bestandsgebruik

Metadata