Siegfried & Roy

Fu Wikipedia
Siegfried & Roy, 2012

Siegfried & Roy (1939 / 1944 – 2020) ishin një duet i magjistarëve dhe argëtuesve gjermano-amerikanë, të njohur më së shumti për paraqitjet e tyre me luanë të bardhë dhe tigër të bardhë.

Disi papira ben pikin. Yu kan kenki a papira disi.