Volgcategorieën

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWiki software. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Te indexeren pagina's(leeg)index-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Niet-geïndexeerde pagina's(19 P)noindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's met dubbele sjabloonparameters(8 P)duplicate-args-categoryDe pagina bevat aanroepen van sjablonen waarin hetzelfde argument meerdere keren wordt gebruikt, bijvoorbeeld {{foo|bar=1|bar=2}} of {{foo|bar|1=baz}}.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruiken(leeg)expensive-parserfunction-categoryDe pagina gebruikt te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist). Meer informatie.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevatten(leeg)post-expand-template-argument-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}}).
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschreden(leeg)post-expand-template-inclusion-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van alle sjablonen, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Grupu d'e kibri(leeg)hidden-category-categoryDe categorie heeft het magische woord __HIDDENCAT__ in de inhoud, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingen(19 P)broken-file-categoryDe pagina bevat een niet-bestaande koppeling (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).
Pagina's waar het maximaal aantal nodes is overschreden(leeg)node-count-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt het maximale aantal knooppunten.
Pagina's waar de expansiediepte is overschreden(leeg)expansion-depth-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt de maximale expansiediepte.
Pagina's met genegeerde weergavetitels(1 P)restricted-displaytitle-ignoredDeze pagina heeft een genegeerde {{DISPLAYTITLE}} omdat het niet overeenkomstig is met de werkelijke titel van de pagina.
Pagina's met sjablonen die zichzelf insluiten(1 P)template-loop-categoryDe pagina bevat een sjabloon dat zichzelf insluit, bijvoorbeeld een sjabloon dat zichzelf recursief aanroept.
Pagina's die Timeline gebruiken(26 P)timeline-tracking-categoryDe pagina bevat het label <timeline>.
Pagina's met referentiefouten(leeg)cite-tracking-category-cite-errorPagina's in deze categorie hebben fouten in het gebruik van references tags.
Pagina's met fouten in de syntaxmarkering(leeg)syntaxhighlight-error-categoryEr ging iets fout tijdens het markeren van de code op de pagina.
Pagina's die verouderde enclose attributen gebruiken(leeg)syntaxhighlight-enclose-categoryDe syntaxmarkering op de pagina gebruikt verouderde enclose syntax
Pagina's die verouderde source-labels gebruiken(leeg)syntaxhighlight-source-categoryDe syntaxmarkering op de pagina gebruikt verouderde source labels.
Pages using deprecated score attributes(leeg)score-deprecated-categoryThese pages use options provided by the Score extension which are deprecated. These are: "override_audio", "override_ogg", and "override_midi".
Pagina's met problemen in de verwerking van bladmuziek(leeg)score-error-categoryEr is een fout opgetreden bij het weergeven van de score.
TemplateStyles-stijlbladen met fouten(leeg)templatestyles-stylesheet-error-categoryHet TemplateStyles-stijlblad bevat een fout.
Pagina's met fouten in TemplateStyles(leeg)templatestyles-page-error-categoryEr trad een fout op bij het verwerken van een <templatestyles/> element op de pagina.
MassMessage-afleverlijsten(leeg)massmessage-list-categoryDe pagina is een afleverlijst voor de uitbreiding MassMessage
Bestanden zonder machineleesbare licentie(leeg)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseHet bestand heeft geen machineleesbaar licentiesjabloon.
Bestanden zonder machineleesbare beschrijving(leeg)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionHet bestand heeft geen machineleesbaar informatiesjabloon, of het beschrijvingsveld is niet ingevuld.
Bestanden zonder machineleesbare auteur(leeg)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorHet bestand heeft geen machineleesbaar informatiesjabloon, of het auteursveld is niet ingevuld.
Bestanden zonder machineleesbare bron(leeg)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceHet bestand heeft geen machineleesbaar informatiesjabloon, of het bronveld is niet ingevuld.
Files with no machine-readable patent(leeg)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentThe file does not have a machine-readable patent template.
Pagina's met rekenkundige fouten(leeg)math-tracking-category-errorPagina's in deze categorie hebben fouten in het gebruik van math tags.
Pages with math render errors(leeg)math-tracking-category-render-errorPages in this category have rendering errors in the math tags.
Pagina's met onjuiste coördinatenlabels(leeg)geodata-broken-tags-categoryDe pagina heeft een ongeldig label {{#coordinates:}}.
Pagina's met onbekende waarde voor wereldbol(leeg)geodata-unknown-globe-categoryDe pagina gebruikt een onbekende waarde voor de parameter globe voor coördinaten.
Pagina's met ongeldige waarde voor regio(leeg)geodata-unknown-region-categoryDe pagina gebruikt een onbekende waarde voor de parameter region voor coördinaten.
Pagina's met onbekend type coördinaten(leeg)geodata-unknown-type-categoryDe pagina gebruikt een onbekende waarde voor de parameter type voor coördinaten.
Pagina's met scriptfouten(leeg)scribunto-common-error-categoryEr is een fout opgetreden bij het verwerken van de modules ingesloten op de pagina.
Scribuntomodules met fouten(leeg)scribunto-module-with-errors-categoryDeze module bevat een fout.
Pagina's met vertalingen die niet zijn nagekeken(leeg)cx-unreviewed-translation-categoryPages translated with the Content Translation tool that contain a high amount of unreviewed content
Pagina's met onopgeloste eigenschappen(leeg)unresolved-property-categoryThis category lists pages that reference Wikidata properties that cannot be found neither by their property ID nor label.
Doorverwijzingen verbonden met een Wikidata-item(leeg)connected-redirect-categoryThis category lists redirect pages that are connected to a Wikidata item.
Pagina's met grafieken(leeg)graph-tracking-categoryDe pagina bevat het label <graph>.
Pages with obsolete Vega 1.0 graphs(leeg)graph-obsolete-categoryThe page includes a <graph> tag that should be updated to version 2.
Pagina's met niet-werkende grafieken(leeg)graph-broken-categoryDe pagina bevat een label <graph> dat onjuist wordt gebruikt.
Pagina's met kaarten(1 P)kartographer-tracking-categoryDe pagina bevat een kaart
Pagina's met niet-werkende kaarten(leeg)kartographer-broken-categoryDe pagina bevat een ongeldig gebruik van een kaart
Pagina's die ISBN magische koppelingen gebruiken(2 P)magiclink-tracking-isbnDeze pagina gebruikt ISBN magische koppelingen. Zie mediawiki.org over hoe te migreren.
Pagina's die RFC magische koppelingen gebruiken(leeg)magiclink-tracking-rfcDeze pagina gebruikt RFC magische koppelingen. Zie mediawiki.org over hoe te migreren.
Pagina's die PMID magische koppelingen gebruiken(leeg)magiclink-tracking-pmidDeze pagina gebruikt PMID magische koppelingen. Zie mediawiki.org over hoe te migreren.